Restorāna apskats: Olīve: Garša no Gazas
Ēdienkarte ar garšu no Gazas Mēs sākām ar Gazas uzkodām – dažādiem mērcēm un mērcēm, ko papildināja Musakhan rullītis, rulete ar vistu un karamelizētiem sīpoliem iekšā. Mēs arī nogaršojām Maqluba – rīsu ēdienu ar baklažāniem, tomātiem un vistu – un…
Restorāna apskats: Tīri Veģetārā Indija
Ēdieni, kas saglabā svaigumu Daudzi apmeklētāji šeit iegriežas, īpaši pusdienu laikā, kas nozīmē biežu jaunu trauku maiņu gan siltajiem, gan aukstajiem ēdieniem – lai tie vienmēr būtu svaigi. Vegānu izvēles iespējas Ir arī daudz vegānu opciju, lielākoties skaidri norādītas… ja…
Restorāna apskats: La Sicilia
Kas nav? La Sicilia restorāns ir ļoti labi apguvis pamatus, tāpēc varētu sagaidīt kādu radošu pieskārienu vai īpašu ēdienu, kas pārsteigtu. Tomēr tas ir nostiprinājies amatnieku teritorijā – un dažreiz pat pazeminās zemāk: Garneļu linguine bija garšīgi, bet tie tika…
Restorāna apskats: Eccetera
Kas nav ieteicams? Nav ieteicams, ja esat glutēna nepanesīgs vai ievērojat stingru zemu ogļhidrātu diētu. Aura: Draudzīgais personāls un neformālā atmosfēra liek justies laipni gaidītiem jau no paša sākuma. Dekorācijas ir modernas, vienkāršas un elegants. Restorāns ir sadalīts trīs stāvos,…
Restorāna apskats: Da Long Yi
Vibe: Aizņemts, aizņemts, aizņemts. Tajā ir mūsdienīga, izsmalcināta, bet viesmīlīga atmosfēra, kas ļauj gan karsto katlu iesācējiem, gan veterāniem iemērkt savus nūjiņus buljonā. Galdi ir sakārtoti tā, lai jūs varētu izbaudīt savu individuālo pieredzi, nejūtoties nospiests starp citiem apmeklētājiem. Kas…