Kas nav ieteicams?
Nav ieteicams, ja esat glutēna nepanesīgs vai ievērojat stingru zemu ogļhidrātu diētu.
Aura:
Draudzīgais personāls un neformālā atmosfēra liek justies laipni gaidītiem jau no paša sākuma. Dekorācijas ir modernas, vienkāršas un elegants. Restorāns ir sadalīts trīs stāvos, trešais stāvs ir rezervēts tikai lielām grupām un privātiem pasākumiem.
Kas maksā rēķinu?
Ņemot vērā vidējo pastas ēdiena cenu Briselē, šis restorāns ir spējis saglabāt saprātīgas izmaksas. Tradicionālie pastas ēdieni maksā no 13 līdz 18 eiro, savukārt izsmalcinātākās opcijas svārstās no 17 līdz 21 eiro. Mājas vīns (75cl) maksā 23 eiro un deserti ir pa 6,50 eiro katrs.
Kurš ir ievērojams?
Stratēģiski izvietots aiz dzīvās Place Jourdan laukuma ES rajonā, šis restorāns ir kļuvis par iecienītu vietu ES darbiniekiem. Neatkarīgi no tā, vai dodaties šeit darba pusdienās vai jaukai vakariņai ar kolēģiem, jūs atradīsiet sevi starptautiskā pūlī.
Iekšējais padoms:
Lai gan antipasti opcijas izklausās garšīgi un pastas porcijas ir lielas, mēs tomēr iesakām atstāt vietu desertam. Mājas tiramisu ir neiztrūkstošs.
Interesants fakts?
Ja jūs to jau neesat uzminējuši, “Eccetera” ir itāļu valodas vārds et cetera, un tas pilnībā atspoguļo restorāna garu: tas ir vieta, kur var pļāpāt un smieties, baudot garšīgu pastu un vīnu.
Kā tur nokļūt?
Tas ir 10 minūšu gājiena attālumā no Schuman apļveida krustojuma. Dodieties pa Rue Froissart līdz Place Jourdan. Restorāns atrodas tieši aiz slavenās friterie Maison Antoine.
Atsauksme publicēta 2024. gada 25. aprīlī. Ilustrējis Dato Parulava/POLITICO.